SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

10 gyerekkel él egy lakóautóban az utazó család - többen is a földön alszanak

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-18
Annyira kevés a hely az autóban, hogy még a földön és az asztalon is alszanak.
10 gyerekkel él egy lakóautóban az utazó család - többen is a földön alszanak

/Kiemelt képünk illusztráció/

Három kislány az asztalon alszik, két gyerek pedig a földön, miközben a szülők franciaágyban

Egy amerikai nő a TikTok-oldalán mutatta meg a nézőknek, hogyan is férnek el tizenketten egy kicsi lakókocsiban, ahol jelenleg élnek. 10 gyerek és két felnőtt zsúfolódik össze, ráadásul a The Sun című napilap szerint az édesanya a 11. gyermekét várja. 

Ennek ellenére nagyon büszkék arra, ahogy élnek. Családjuk, a The Caravan Family egy ismert zenészcsalád: fellépésről fellépésre járnak, és szinte állandóan úton vannak. A lakóautójuk azonban annyira szűkös, hogy három kislány egy asztalon alszik, két gyerek pedig a földön. 

"Pár barátunk megkérdezte, mégis hogy férünk el ebben a lakókocsiban. Mindig rendezkedünk" – mondja De la Motte, az édesanya.

A legkisebb még kiságyban alszik, van aki a kanapén, a szülőknek pedig franciaágyuk van.
 

@thehappycaravan People have asked how our family of 12 sleeps in our 30 ft trailer. It’s not perfect, but more comfy than a tent because there is heat, AC and a fridge. 👍🏼 #airstream #rvlife #familyrv #caravan #trailer #familytok #howwesleep ♬ The 30 Foot Trailer (Song) - The Drowsy Lads

 

A kommentelők nem kímélték a családot, és rengeteg negatív kritikával árasztották el a posztjaikat. Volt aki azt írta, hogy a gyerekek hátfájósak lesznek és magánéleti gondokkal kell majd megküzdeniük. Míg más szerint mindent elárul az, hogy míg a szülők ágyban, addig a gyerekek a földön alszanak.

Az anya egy hozzászólásban hozzátette, hogy cserélgetni szokták a helyeket, van olyan videójuk, ahol az apa alszik a földön.

Indexkép: Harald Funken képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja