SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Liptai Claudia tündéri videón mutatta meg, hogy énekli kisfia Korda György dalát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-09
A hétéves Marci nagy rajongója az énekesnek.
Liptai Claudia tündéri videón mutatta meg, hogy énekli kisfia Korda György dalát

"Imádom, hogy ennyire komolyan veszi"

Liptai Claudia a közösségi oldalán osztott meg egy aranyos videót kisfiáról. A felvételen Marci Korda György Lady N című dalát énekli. A műsorvezető azt mondta, hogy hétéves kisfia már régóta rajong az énekesért. 

"Amikor gyerekkoromban hétfőnként nem volt a tévében adás, egész nap lemezeket hallgattunk. Vagy Szabó Gyula hangján szólalt meg Rémusz bácsi, vagy Puccini: Manon Lescaut operája szólt Házy Erzsébet hangján. De az egyik legtöbbet hallgatott bakelit Korda György lemeze volt. Marci is régóta rajongója Gyuri bácsinak. Ma keresztanyukájánál amikor előkerült a karaoke szett, ez volt az egyik sláger, amit mindenképp el akart énekelni. Imádom, hogy ennyire komolyan veszi!" – írta a videó mellé a műsorvezető. 

Indexkép: Nyitott Akadémia / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja