SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pici gyerekek, akik a maguk módján igyekeznek gondoskodni szüleikről - megható videó

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-01-16
Megható videó került fel az internetre olyan totyogókról, akik a szüleikről próbálnak gondoskodni a maguk módján. Elképeszető aranyosak - bár szavakkal még nem tudják kifejezni az érzéseiket, ezekkel a kedves gesztusokkal mégis megpróbálják.
Pici gyerekek, akik a maguk módján igyekeznek gondoskodni szüleikről - megható videó

Totyogók gesztusai, amelyek azt bizonyítják, hogy szeretnek minket

A kisgyermekek szavakkal még nem tudják kifejezni az érzéseiket, ám vannak olyan gesztusaik, amelyekkel ki tudják fejezni, hogy mennyire szeretnek minket, szülőket. 

A következő videóban ilyen emlékezetes pillanatokat gyűjtöttek össze. 

Mi lehet meghatóbb annál, mint amikor a WC fölé hajolva, a legnagyobb rosszullétünk közepette a kislányunk a hátunkat simogatja, és azt mondja, hogy minden rendben, semmi baj? 

Vagy annál, mint amikor a kis totyogónk odaáll elénk, hogy nyissunk ki neki egy gyümölcspürét, aztán azt nem a saját szájába teszi, hanem a miénkbe, hogy megkínáljon vele?

Vagy amikor alszunk és a gyermekünk betakargat minket?
 


 

Ha ilyen és ehhez hasonló gesztusokat tesz felénk a gyermekünk, az azt bizonyítja, hogy valamit jól csináltunk. Hiszen szeret minket és gondoskodni szeretne rólunk, pont ugyanúgy, ahogy mi is gondoskodunk róla nap mint nap.
 

Indexkép: Sassy / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja