SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-06-01
Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű kislány, a XVII. kerületből tűnt el. A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kislány tartózkodási helyéről, az jelentkezzen.
3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Családi vita után magával vitte az édesapja, azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak

A XVII. kerületből tűnt el a tündéri, mindössze 3 éves kislány, Fonseca Lily. A rendőrség nagy erőkkel keresi. A kislányt az édesapa vitte magával egy családi vita után, azóta pedig ismeretlen helyen tartózkodnak. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság 01170-157/147/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Fonseca Lily ügyében" - írja a Police.hu.

A kislány átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű. A rendőrség arra kéri az embereket, hogy akinek a képen látható kislány tartózkodási helyéről van bármilyen információja, az akár névtelenül is tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es számon, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Frissítés: cikkünk megjelenése után levélben kereste fel szerkesztőségünket Mr. Fonseca, és azt állította, hogy a bíróság jogerős döntése után vette magához kislányát, melyben a gyermek állandó lakhelyéül és tartózkodási helyéül az apa lakhelyét jelölték ki. A rendőrség honlapján eközben lekerült Lily a keresett személyek listájáról.

Indexkép: Police.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja