SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lazac kapormártással - recept

Családinet [cikkei] - 2014-12-17
A Mi kerüljön az asztalra karácsonykor? című cikkünk receptje.
Lazac kapormártással - recept

Hozzávalók:

  • 200 g lazac filé (friss vagy fagyasztott)
  • 1 csokor kapor vagy két nagyobb csipet szárított kapor
  • bors ízlés szerint
  • 2 dl főzőtejszín

1. A lazacot sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben némi olívaolajon süssük pirosra mindegyik oldalát. Vegyük ki a halat, és tegyük félre.

2. A lazacos serpenyőbe öntsük bele a tejszínt, majd tegyük bele az apróra vágott kaprot némi só és bors társaságában. Forraljuk addig, amíg krémes állagú nem lesz.

3. Ha kész, akkor tálaljuk a lazacot a szósszal, készíthetünk még hozzá rizst vagy párolt zöldségeket is. 

 

Kép: flickr.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja