Egy kis hidegkonyha II.
Kaszinótojás
Megfőzünk 5 tojást és 2 szem krumplit (héjában). A főtt tojást kettévágjuk, a sárgáját a meghámozott krumplival összetörjük, majd 1 evőkanál étolajjal, 1/2 evőkanál mustárral, ízlés szerint sóval, borssal összekeverjük. A krémet púpozottan visszatöltjük a főtt tojásokba. Tartármártással leöntjük és hűtőbe tesszük.
Tepertőkrém
30 dkg tepertőt egy fej vöröshagymával és 4 kemény tojással a húsdarálón ledarálunk. Hozzákeverünk 1 evőkanál mustárt, 1 evőkanál majonézt és 2 dl tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a hűtőbe tesszük. Kenyérre kenve fenséges.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: