SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Barack Obama és Michelle Robinson - szerelmük rövid története

F-B Zsuzsi [cikkei] - 2009-01-21
Barack Obama és családja elbűvölte Amerikát és az egész világot.
Így kezdődött az az erős szövetség, melyből erőt meríthet minden ember...
Barack Obama és Michelle Robinson - szerelmük rövid története

Obama esküvő1989-ben találkoztak, Barack Obama elsőéves joghallgató volt, a nyarát annál a cégnél töltötte, ahol Michelle ügyvédként dolgozott, és pont őt jelölték ki mentorául. Michelle-t elbűvölte Barack, már az első pillanattól fogva, de nem adta be a derekát rögtön... Az első randevújukon Spike Lee: Szemet szemért c. legendás filmjét nézték meg.
Mikor Michelle bemutatta a családjának, és átment a szülői teszten, akkor még egy próba várt Barackra: Michelle megkérte kosárlabda-edző bátyát, Craiget, hogy nézze meg milyen játékos is az új udvarló. Craig szerint szabályosan és magabiztosan játszik, szóval átment ezen a teszten is.

Ősszel Barack Obama visszament a Harvardra és csak távolról szerették egymást, de a diploma után rögtön Chicagóba költözött.
A lánykérés 1991-ben, a North Clark utcában álló elegáns Gordon étteremben történt. Desszertként Michellenek egy kis dobozt szolgáltak fel, ami azt a bizonyos gyűrűt Obama a győzelem napjánrejtette. Ő épp kiselőadást tartott kedvesének, hogy milyen fontos lenne, ha komolyabban venné a kapcsolatukat. Mikor a dobozka megérkezett Barack állítólag tréfásan ezt mondta: "Ugye, ez elég indok arra, hogy abbahagyd ezt a témát?" Azt hiszem, a válasz nem volt kétséges...



1992-ben október 3.-án házasodtak össze. Michelle egy gyönyörű, vállait láttatni engedő esküvői ruhát viselt. A szertartásnak a Trinity United Church of Christ szolgált helyszínéül, az utána következő fogadást a chicagói South Shore Cultural Centerben tartották. A nászútjukat az Államok nyugati partvidékén töltötték, aztán egy kis lakásba költöztek a chicagói Hyde Park szomszédságában.
A Barack Obama a győzelem éjszakáján azt mondta feleségéről a beszédében: "16 éve ő a legjobb barátom, a családunk sziklája, életem szerelme."

(Josey Miller nyomán)
Ivillage

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja