SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Madonna gyermekei kedvelik Harry Pottert

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-09
Az énekesnő idősebb gyermekei, a 12 éves Lourdes és a 8 éves Rocco rajonganak a varázslótanonc kalandjaiért, amely ellen még édesanyjuknak sincs kifogása.
Madonna gyermekei kedvelik Harry Pottert

A legújabb filmváltozat, a Harry Potter és Félvér Herceg londoni bemutatóján, július 7-én a Leicester Square-en Madonna két idősebb gyermeke is megjelent. Különösen Lourdes nagy Madonnarajongó, aki újra és újra megnézi a film korábbi részeit, úgyhogy már csak idő kérdése, hogy a két kisebb testvér, David és Mercy is csatlakozzon hozzájuk.

Közeli ismerősök szerint az énekesnő meglehetősen szigorúan neveli a gyerekeket, mindez abban is megnyilvánul, hogy megszabja, mit nézhetnek meg a tévében. A Harry Potter – filmek ellen nincs kifogása.


A filmsorozatnak ezt a legújabb darabját, még tavaly novemberben mutatták volna be, de stúdiómunkálatok miatt ez elmaradt. A magyarországi premier július 23-án várható.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja