SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hajdú Péter és Sarka Kata: mikor érkezzen a második baba?

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-08-05
Kata kislányuk, Noémi érkezése után nem sokkal már újabb babát szeretett volna szülni, hogy kislányuknak minél hamarabb legyen játszótársa, Péter azonban nem értett ezzel egyet, szerinte várni kellene a kistestvér tervezésével. Egy hónapja kezdődött el köztük ez a vita, amelyben végül úgy tűnik, hogy a felek végül megegyezésre jutottak.
Hajdú Péter és Sarka Kata: mikor érkezzen a második baba?

Kata végül úgy döntött, hogy a párjának igaza van, és inkább öt hónapos kislányuk, Noémi fejlődésére koncentráljanak. Nincs is annál szebb dolog, mint amikor a szülő láthatja gyermeke első sarkalépéseit, vagy hallhatja első szavait.

Hajdúék megegyeztek abban, hogy a kistestvérprojektet félreteszik Noémi kétéves koráig, majd utána ismét előveszik a témát.
A születendő gyermekük neme igazából mindegy lenne, csak egészséges legyen.

Kata terhessége nem volt problémáktól mentes, mert vesemedence-gyulladást kapott, illetve a baba nyomta a veséjét. Mindezek a nehézségek azonban tántorították el attól a szándékától, hogy ismét babát vállaljon.





 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja