SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

eFesztivál nyertes lett a KORLÁT

Családinet [cikkei] - 2004-11-10
A Magyar Tartalomipari Szövetség által szervezett IV. eFesztiválon a Budapesti Művelődési Központ “KORLÁT – Hogyan juthatunk zöldközelbe Budapesten és környékén?” weblapja (www.korlat.bmknet.hu) a mindennapok informatikája kategóriában első helyezést ért el.

eFesztivál nyertes lett a KORLÁT
 

A honlap Budapest és 16 főváros környéki település összesen 70 zöldterületére invitálja látogatóit. A Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területeit, a Pilisi Parkerdő Rt. erdészeti pihenőit, botanikus kerteket, parkokat látogathat végig otthonában a hétvégi kikapcsolódását tervező internetező. Az egyes területekről fényképek, leírások és térképek segítségével tájékozódhatnak családok, kirándulásszervezők, fiatalok, idősek, mozgásukban korlátozottak. A látássérültek számára külön vakbarát verzió áll rendelkezésre.

A szerkesztők köszönetüket fejezik ki a program támogatóinak: a Gazdasági Minisztérium Turisztikai Államtitkárságának, a Fogyatékos Emberek Európai Éve 2003 programnak, a Nemzeti Kulturális Alapprogram - Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Szakmai Kollégiumának, a Vírusbuster Kft-nek, valamint az intézményt fenntartó Budapest Főváros Önkormányzatának.

A honlap kiegészült a KORLÁT kínáló (www.korlat-kinalo.bmknet.hu) weboldallal, ahol fél-, egynapos és többnapos komplett túra / kirándulási ajánlatokkal várják látogatóikat. Kedvcsinálónak látogassanak el Tatára (www.tata.bmknet.hu) vagy a hideg időben rövid idő alatt is elgyönyörködtető arborétumokba (www.arboretum.bmknet.hu).

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja