SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csillagokban megszületni

Péterfy Gabriella [cikkei] - 2005-02-20
Minden nő akkor tud teherbe esni, amikor a születéskori a Nap és Hold állása, a köztük lévő távolság, minden hónapban megismétlődik az égen.
Csillagokban megszületni

Ez független a peteérés időpontjától, nem feltétlenül egyezik meg vele, de ha azzal egybeesik, akkor még valószínűbb a fogamzás, de csak akkor, ha a horoszkóp ezt jelzi.

Ezért van az, hogy a "számolós módszer" nem elég megbízható, ha valaki a nem várt időben esik teherbe, mondjuk közvetlen a ciklus előtt, vagy után, akkor biztos, hogy úgynevezett holdfázisa volt. Attól függően, hogy a Hold pozitív, vagy negatív jelben áll, annak megfelelően fiú, vagy lány gyerek lesz.

Ha látszik a horoszkópban annak a lehetősége, hogy a nő teherbe esik, szülni fog, akkor azokban a hónapokban a legvalószínűbb a fogamzás, amikor az égen lévő Nap, Hold a nő horoszkópjának fontos területeivel, bolygóival együttáll, pl. főtengelyekkel, Nappal, Holddal.

Ennek a módszernek a segítségével meg lehet tervezni a gyerek nemét, de használható fogamzásgátlásra is, és ha a nő képlete arra utal, hogy beteg gyereke születhetne, akkor segítségével ki lehet választani a megfelelő időpontot egy egészséges gyerek fogantatására.

Általában olyan nők keresnek meg, akiknek még nincs gyerekük, és 35 - 40 év körüliek, az a kérdésük, hogy lesz-e egyáltalán, mert ők még szeretnének. A horoszkópból meg lehet állapítani, hogy valaki könnyebben, vagy nehezebben esik teherbe, de azt nem lehet mondani, és nem is szabad, hogy biztos nem lesz gyereke. Az én véleményem, és tapasztalatom szerint is úgynevezett "rossz" bolygóállások esetén is van remény arra, hogy szüljön a nő, mert mindennek lelki oka van, hogy eddig nem esett teherbe, annak is. Ha a lelki problémát fel tudja dolgozni, és erre többféle segítség is igénybe vehető, akkor már semmi akadály a gyerekvállalásnak.

Gyakori ok szokott lenni, például, hogy a nő tudat alatt félti a szabadságát, vagy fél a szüléstől, vagy nem érzi magát biztonságban a társa mellett, nem számíthat rá, és ezért nem meri felvállalni a gyereket, stb. Ha a tudatalatti problémákat, ami a horoszkópból megmondható, egy megfelelő szakember segítségével feldolgozza, megjön a várva várt gyerek is. Egy elzáródott petevezeték is újra átjárható lesz mindenféle beavatkozás nélkül. Több, a hagyományos orvostudomány szerinti "csodát" láttam már.

Például azért is meg szoktak keresni gyermektervezés miatt, mert már van gyerek, esetleg több is, de azonos neműek, és következőre már biztosra akarnak menni, ellenkező nemű kisbabát szeretnének. Ha van megfelelő időpont a kívánt nemű gyerek fogamzására, akkor ez egy biztos módszer, de csak akkor, ha a pár betartja a "játékszabályokat", azaz védekezés nélkül csak a megfelelő időpontban lehet együtt lenniük.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja