SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ötezernél több mesekönyvet kaptak gyerekektől a Gyógyító Mesedoktorok

Családinet [cikkei] - 2014-05-28
Gyermekkórházak benn fekvő betegei számára tett jótékonysági mesekönyv gyűjtő felhívásra több mint ötezer mesekönyvet küldtek be gyerekek és pedagógusaik.
Ötezernél több mesekönyvet kaptak gyerekektől a Gyógyító Mesedoktorok

A könyvek gyermekkórházak számára kerülnek szétosztásra, melyek révén a bent fekvő beteg gyerekek kellemesebb körülmények között gyógyulhatnak. A legtöbb könyvet beküldő osztály és csoport értékes díjazásban részesül.

Az ötezer-kettőszáznegyvenhárom beérkezett könyvből az iskolák közül a Diósdi Eötvös József Általános Iskola, 5. a osztálya bizonyult a legeredményesebbnek, Ők viszonzásul osztálykirándulást kapnak a Mátrix Közhasznú Alapítványtól.

Az óvodák közül a legtöbb könyvet a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Óvoda, Bölcsőde Szamóca csoportja küldte be, az Ő nyereményük a lelkes részvételért értékes vásárlási utalvány.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által életre hívott Gyógyító Mesedoktorok mozgalom célja, hogy a kórházakban betegeskedő gyerekek életkörülményei jobbak legyenek.

Weboldal: www.mesedoktor.hu
Fotó: PublicDomainPictures / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja