SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elkészült családbarát szálláshely gyűjteményünk!

Kókai Kata [cikkei] - 2005-04-13
Vége a keresgélésnek, magyarországi szállodák, hotelek, panziók segítségével elkészítettük család- és bababarát szálláshely gyűjteményünket.
Elkészült családbarát szálláshely gyűjteményünk!

Családbarát szálláshely adatbázisukban az ország minden területéről összegyűjtöttük a legolcsóbb, és drágább szálláshelyeket, melyek közül mindenki igénye (és pénztárcája) szerint válogathat.

 

 

Táblázatunk segítségével eldöntheti, mely szálláshelyek kínálják a legmegfelelőbb szolgáltatásokat (gyermekfelügyelet, gyermekprogramok, stb.) és a legtöbb, kisgyermekes család számára nélkülözhetetlen eszközt (kiságy, babakocsi, pelenkázó, stb.).

 

Az áttekinthetőség érdekében a szállodák, hotelek és panziók listája ABC sorrendben, és Megyénként rendezve is megtekinthető.

 

 

Ide kattintva megtekintheti gyűjteményünket.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja