SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Másodpercek alatt elolvadsz! Így reagálnak a hármas ikrek anyjuk hangjára! - VIDEÓ

Családinet [cikkei] - 2014-10-30
Nem hiszem, hogy bárki ellent tudna állni az alábbi videónak. A gyerekekről és cuki kisállatokról készült felvételek amúgy is mindig kiütik a biztosítékot, de ez még az édesnél is édesebb. Nézd meg, hogyan örülnek a hármas ikrek, amikor meghallják édesanyjuk hangját.
Másodpercek alatt elolvadsz! Így reagálnak a hármas ikrek anyjuk hangjára! - VIDEÓ

A boldogság nem a nagy dolgokban rejlik, minden nap akadnak hétköznapi kis örömök, melyek mellett nem szabad elmennünk csukott szemmel. A három kisgyereknek például tökéletes örömöt és biztonságot okoz édesanyjuk mindenséget jelentő hangja.

Ez a hang azonban most egy jól bevált gyerek-kacagtató módszerhez folyamodik. Ugyanis, ha a csecsemőknek prüsszögő hangot utánozunk, akkor egészen biztosan kacagni kezdenek. Az édesanya egymás után ismételi többször a „Hápcccsú”-t, a gyerekek pedig egyre hangosabban kacagnak.

Ugye milyen tündériek?

Forrás: Filantropikum

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja