SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Klik nem kérte a február 29-én távolmaradó diákok nevét az iskolaigazgatóktól

Családinet [cikkei] - 2016-03-03
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem kérte és soha nem is fogja kérni az intézmények vezetőit, hogy küldjék el azoknak a diákoknak a nevét, akik február 29-én nem mentek vagy mentek iskolába - közölte a központ szerdán az MTI-vel.
A Klik nem kérte a február 29-én távolmaradó diákok nevét az iskolaigazgatóktól

Szerdán a Demokratikus Koalíció és az LMP is azt közölte az MTI-vel, hogy több iskolában listázták azokat a diákokat, akik hétfőn nem mentek iskolába, és ilyen információt tett közzé az Eduline is.

A Klik közleményében úgy fogalmazott: egy gyermeket sem érhet hátrányos megkülönböztetés azért, mert nem vett részt a hétfői oktatáson. Az állami fenntartó kiemelt feladatának tartja a gyermekek érdekeit érvényesíteni, a folyamatos oktatást biztosítani és egyenlő esélyt teremteni a köznevelésben részt vevő diákjai és pedagógusai számára - írták.

A Facebookon a pedagógusok iránti szolidaritás kifejezésére korábban meghirdetett "Nem leszek suliban" kezdeményezés szervezői arra kérték a szülőket, hogy február 29-én, hétfőn ne küldjék a gyerekeiket iskolába.

Forrás: MTI
Fotó: StockSnap/pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja