SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szellem a gyerekszobában? Kamera örökítette meg a fejét forgató játékbabát és a mozgó tárgyakat

Németh Noémi [cikkei] - 2017-01-12
Ijesztő jeleneteket láthatunk azokon a felvételeken, amiket egy otthoni biztonsági kamera rögzített - amit nem véletlenül szereltek fel a lakásban. Úgy tűnik, mintha egy szellem terrorizálná a kislányt.
Szellem a gyerekszobában? Kamera örökítette meg a fejét forgató játékbabát és a mozgó tárgyakat

A spanyol kislány furcsa, zavaró dolgokról panaszkodott apukájának, ezért úgy döntöttek a szülők, hogy elhelyeznek néhány kamerát a lakásban. Arra azonban, amit a felvételeken láttak, valószínűleg még ők sem számítottak.

Az első jeleneten a kislány a földön ülve játszik, miközben egy játékbaba elkezdi mozgatni a fejét - a kicsi természetesen azonnal kirohan a szobából, amint észreveszi.

Később a nappaliban rajzolgat, amikor hirtelen megmozdulnak a körülötte lévő papírlapok, mintha elfújná őket a szél. A kislány megijed, elfut, majd bátortalanul visszajön. Ekkor úgy tűnik, mintha valaki dühösen a földre söpörne mindent, ami az asztalon található - a gond csak az, hogy itt sincs a szobában senki a gyereken kívül...

A szellemek, démonok mindig megosztó témának bizonyulnak - egyesek minden ilyen felvételről megpróbálják bebizonyítani, hogy csak hamisítvány; ezzel szemben mások egészen biztosak benne, hogy léteznek, sőt: a gyerekek látják is a szellemeket.

A videót már közel 6 millióan megnézték, az eredetéről azonban még nem tudunk többet.

Vajon tényleg szellem követi a kislányt minden szobába, vagy csak egy trükkfelvétellel van dolgunk? Döntsétek el ti!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja