SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elhunyt a Budapesten született sziámi koraszülött ikerpár

Családinet [cikkei] - 2017-03-01
A születés után két órával elhunyt a súlyos, élettel össze nem egyeztethető fejlődési rendellenességekkel született sziámi koraszülött ikerpár - közölte a Semmelweis Egyetem szerdán az MTI-vel.
Elhunyt a Budapesten született sziámi koraszülött ikerpár

A közleményben felidézték, az édesanyát a terhesség 28. hetében egy vidéki kórházból hozták a budapesti Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára. A kórházban a szükséges vizsgálatokat követően a terhesség 29. hetében császármetszéssel segítették világra a gyerekeket, akik mindössze két órán át éltek.

A Blikk információi szerint az ikerlányok szíve volt összenőve.

A Semmelweis Egyetem az édesanya kérésének megfelelően, valamint a betegjogokat tiszteletben tartva nem adhat bővebb tájékoztatást az ügyben - írták a közleményben.

Forrás: MTI 
Kép: Petr Kratochvilpublicdomainpictures

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja