SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

16 éves lány tűnt el Budapesten - a rendőrség keresi Kuris Kitti Ivettet

Családinet [cikkei] - 2017-04-03
Eltűnése miatt keresik a budapesti rendőrök a 16 éves lányt.
16 éves lány tűnt el Budapesten - a rendőrség keresi Kuris Kitti Ivettet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2436/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Kuris Kitti Ivett eltűnése ügyében.

A fiatal 2017. március 31-én a délelőtti órákban egy Budapest XVIII., Havanna utcai címről a Budapest XX. kerületi lakcímére indult tömegközlekedéssel, azonban oda nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete nadrágot, fehér talpú fekete cipőt és szintúgy fekete, rojtos táskát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kuris Kitti Ivettet felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és kép: Police.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja