SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A divat mindenkié: hamarosan Heidi Klum által tervezett ruhák a Lidl üzleteiben!

Családinet [cikkei] - 2017-06-06
Nemsokára csodás ruhákkal találkozhatunk az üzletekben, megfizethető áron: Heidi Klum és a Lidl mindenki számára elérhetővé teszik a minőségi divatot.
A Lidl ezzel a divatkampánnyal felértékeli ruházati kínálatát, emellett sokszínűséget és divatos újdonságokat nyújt vásárlói számára.
A divat mindenkié: hamarosan Heidi Klum által tervezett ruhák a Lidl üzleteiben!

Heidi Klum ruhák a Lidl-ben!

Azt eddig is sokan tudták, hogy a szupermodell Heidi Klum divatrajongó, sőt, divattervezőként is tevékenykedik. Az azonban eddig titoknak számított, hogy a hamarosan induló divatkampány keretében a LIDL egyik komoly támogatója lesz!
Heidi saját kollekciót tervezett a Lidl számára, amelyen kézírása is szerepel.

„Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka... Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – mondta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.


Mikor láthatjuk az új kollekciót?

Mikor kezdhetjük a “vadászatot”? A „Lidl divathét” évente többször kerül megrendezésre minden Lidl áruházban - a kiskereskedelmi egységekben kizárólag ezeken a heteken kerül sor a divatkollekció bemutatására. A Lidl vásárlói az év végén találkozhatnak majd az exkluzív kínálattal.

„Heidi tökéletes inspirációs forrást jelent. Otthonosan mozog a divatvilág nagyvárosaiban, energiát és életörömet sugároz, emellett megmaradt természetesnek. Heidi a megfelelő ember a Lidl és vásárlóink számára!” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője. „Nagyon örülünk, hogy a „Lidl divathét” keretében elsőként mutathatjuk be Heidi kollekcióját.”

Akik rendszeresen járnak a Lidl üzleteibe, jól tudják, hogy a család ruhatárát eddig is érdemes volt ott frissíteni: minőségi darabokat választhattunk családbarát áron kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Év végétől azonban olyan kincsekre lelhetünk az új kollekción belül, amikről eddig csak álmodoztunk!

Kép: Jiyang Chen / Wikimedia

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja