SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Eltűnt kislány: két hete keresi a rendőrség a 8 éves Vasas Kamillát

Családinet [cikkei] - 2017-08-11
A 8 éves kislány 2017. július 28-án tűnt el.
Eltűnt kislány: két hete keresi a rendőrség a 8 éves Vasas Kamillát

A Bors információi szerint Vasas Kamilla Margitot már egy hónapja keresi családja: információik szerint a 8 éves lány július 6-án tűnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik és életjelet nem ad magáról. A rendőrség honlapján az eltűnés időpontjaként július 28-ai dátum van megjelölve.

A kislány 135 centiméter magas, sportos testalkatú. Haja rövid, szőkésbarna, szeme kékeszöld.

A gyermek feletti kizárólagos felügyeleti jogot gyakorló apa, Vasas Sándor a rendőrség segítségét kérte, így a BRFK is keresi az eltűnt gyereket.

A rendőrség kéri, hogy aki Vasas Kamilla Margitot felismeri, tud hollétéről vagy eltűnése körülményeiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy a budapesti XVI. kerületi Rendőrkapitányság 06-1-407-8455-ös telefonszámán.

Forrás: police.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja