SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nehéz sorsú gyerekeket szeretne eljuttatni a finnországi Mikuláshoz Kató néni - te is segíthetsz!

Családinet [cikkei] - 2017-10-02
Már 2016-ban menni szerettek volna, ám akkor meghiúsult a terv, így a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítványának vezetői az idén újra nekifutottak a szervezésnek, hogy minél több nehéz sorsú gyermeket eljuttassanak novemberben a finnországi Lappföldre, a Világ Mikulásához, "Joulupukkihoz", akinek éppen az északi sarkkörön található a birodalma.
Nehéz sorsú gyerekeket szeretne eljuttatni a finnországi Mikuláshoz Kató néni - te is segíthetsz!

Hónapok óta dolgoznak a projekten, amely mellé (házi jószágával, Riska tehénnel együtt) odaállt az ország Kató nénije, Ihos József is. A népszerű humorista nem rejti a kendője alá az ügy melletti kiállását, így (jól láthatóan) arra biztat mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse, támogassa a velencei gyerekek finnországi utazását.

Elérhetőségek: nagycsaladosklub@gmail.com
OTP számlaszám: 11736082-22481353

Fotó: Igari Balázs Fotós

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja