SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vádat emeltek egy cukorbeteg kisfiú halála miatt az anyja ellen

Családinet [cikkei] - 2017-12-13
Vádat emeltek egy székesfehérvári nő ellen, aki tizenegy éves cukorbeteg fia gondozását elhanyagolta, ami a gyermek halálához vezetett.
Vádat emeltek egy cukorbeteg kisfiú halála miatt az anyja ellen

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában a Fejér Megyei Főügyészség.

Az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény szerint a kisfiú január 4-én az iskolából hazaérve rosszul lett és állapota később sem javult. A vádlott tisztában volt gyermeke alapbetegségével, a tünetek lehetséges következményeivel, azzal, hogy az anyagcsere felborulása kómához és halálhoz vezethet, mégsem kért orvosi segítséget.

A vádirat szerint időben érkező szakszerű és célirányos orvosi kezeléssel nagy valószínűséggel megmenthették volna a gyerek életét.

Forrás: MTI
Fotó: qimono / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja