SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Te meg mernéd tenni? Életváltás negyven felett

Családinet [cikkei] - 2018-02-26
 [X]

Gabi és Sanyi, Bodza kutyájukkal gondoltak egy nagyot és két éve elköltöztek Krk szigetére, Horvátországba.
Te meg mernéd tenni? Életváltás negyven felett

Talán elárulhatjuk, hogy mindketten 40 felett vagytok. Mégis egy teljesen új életre váltottatok? Nem egy szokásos történet…

Rengetegen kérdezik ezt tőlünk, és mondják: De bátrak vagytok… Az embernek vannak vágyai, álmai. Ezeket követni nem bátorság. Jóval egyszerűbb volt változtatni, mint gondolnátok.


Itthon nem volt jó?

Dehogynem. Mindketten sikeresek voltunk abban, amit Pesten csináltunk. Gabi magán-énektanárként rengeteg tanítvánnyal, én pedig marketingesként egyre több ügyféllel, munkával.


Akkor miért?

2011-ben jártunk először a szigeten. Azonnal beleszerettünk és tudtuk, itt akarunk élni. Ez egy ilyen csodasziget. Rengeteg vendégünk van, aki így érzi. És néhányan meg is tesszük, kiköltözünk álmaink szigetére.
Egyik barátunk szerint ez a mondabeli Kirké szigete, ahol a szirének dala magához édesgeti a hajósokat, akik nem tudnak elszabadulni innen. Nem tudom, így van-e, de rengetegen vannak, akik úgy érzik, nem akarnak hazamenni Krkről.
Persze, mindent meg kellett változtatni körülöttünk, hogy el tudjunk indulni. A nagy elhatározás valamikor 2015-ben történt és pont két éve, február végén már költöztünk.


És azóta?

Felfedezzük a szigetünk rejtett zugait, érdekes helyeit, kirándulunk, jókat eszünk-iszunk, hajózunk, és persze a tenger… Az örök szerelem.


Jó, de mit dolgoztok?

Lehet, hogy hihetetlen, de ezt, amit itt felsoroltam. Felfedezzük a legszebb helyeket és elvisszük oda vendégeinket. Van ennek hivatalosabb megfogalmazása is, miszerint programokat, túrákat szervezünk. Egy éve már szállásokat is adunk ki.
Persze ez rengeteg meló, de látni, hogy szinte minden vendégünk visszatér, hogy néhányan életük nagy élményeként fogják fel az itt töltött nyaralást, mindent megér.


Nekik is örök emlék marad. Lánykérés egyik kedvenc tengerparti éttermünk teraszán:

Lánykérés


Valamiben különlegesek a programjaitok?

Mi fontosnak tartjuk, hogy a szlogenünk igaz legyen: "Vendégként jössz és barátként mész." NEM szállást adunk a tengerparton. Hanem mindent megteszünk, hogy fergetegesen jól érezd itt magad. Ismered azt az érzést, mikor valami szép helyen jártál, jó filmet néztél, jó zenét hallottál, és azonnal meg kell mutatnod a párodnak, barátaidnak? Mi ezt tesszük.
Mázlink volt, találtunk egy olyan szálláshelyet, aminek azóta teljesen átvettük az üzemeltetését, ahol 12, családi apartmanban tudunk programokat szervezni családoknak, kisebb- nagyobb csapatoknak is. Van nálunk medence, játszóház a kicsiknek, családos, gyerekes foglalkozások, programok. Ezeket a programokat szervezzük folyamatosan.


Mikor mehetünk hozzátok?

Bármikor. Ilyenkor is gyönyörű a sziget és a tenger!
Legközelebb húsvétra tervezünk egy nagyobb csapatot, ott még van helyünk. Tavaly nagyon jól sikerült. A bátrabbak fürödtek a tengerben, másnap meg otthon lapátolták a havat :) A Május 1-i hétvégén meglátogatjuk a Monarchia Riviérájaként ismert parti kisvárosokat Isztrián. Pünkösdkor is kitalálunk valamit. Nyárra pedig már most érdemes foglalni, mert nagyon telnek a családi apartmanjaink.


Húsvéti piknik a tengerparton:

Húsvéti piknik


Hol?

Itt minden programunkat megtalálod: www.krk.tips 

Az apartmanjainkba itt foglalhatsz szállást: www.solinebay.eu

De a húsvéti kirándulást is megnyerheted nálunk: Facebook oldalunkon indítottunk egy játékot. Csak írd a videó alá, hogy kivel szeretnél jönni…
 

Várunk benneteket a szigeten!

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja