SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Aldi termékvisszahívás

Családinet [cikkei] - 2018-07-24
Az Aldi visszahívta Gardenline függőszékét.
Aldi termékvisszahívás

Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét - közölte az áruházlánc a honlapján hétfőn.
 

A terméket, amely április 26-ától július 3-áig volt forgalomban, a vásárlók bármelyik Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárát blokk hiányában is visszatérítik.

A visszahívást azzal indokolták, hogy egyes esetekben a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horognál anyagfáradás fordulhat elő. Ennek következtében a biztonsági horog meghasadhat, és a függőszék leeshet.

Mindezek miatt az Aldi Magyarország arra kéri a vásárlókat, hogy a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horgot a továbbiakban ne használják.

A termékvisszahívás nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását - jelezte a cég honlapján.

Kérdés esetén az áruházlánc a 00 800 444 22777-es telefonszámon magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a vásárlók rendelkezésére, a telefonszám hétfőtől péntekig hívható reggel 8 és este 20 óra között.

Forrás: MTI 
http://www.aldi.huKép: aldi.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja