SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tantárgy lett a lovaglás a jászalsószentgyörgyi iskolában

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-09-27
Az évek óta felmenő rendszerben működő program keretében a 3-4. osztályosok heti három alkalommal ismerkedhetnek meg a lótartás és a lovaglás alapjaival.
Tantárgy lett a lovaglás a jászalsószentgyörgyi iskolában

A jászalsószentgyörgyi Szent György Katolikus Általános Iskolában 2015-ben vezették be a nemzeti lovaskultúra nevű tantárgyat. A gyerekek heti három alkalommal, testnevelésóra keretein belül, ingyenesen tanulnak a lótartásról és a lovaglásról, amelynek során elméleti és gyakorlati képzésben is részesülnek – mondta el a Szoljon.hu portálnak Katona Béla, a helyi lovarda vezetője.

A szakember hozzátette, hogy a lovaglásnak számos pozitív testi és lelki hatása ismert. Fejleszti az egyensúlyérzéket, önfegyelemre tanít, a gyerekek közelebb kerülnek általa a természethez, és nem mellékesen a szabadidejüket is hasznosan, a szabad levegőn tölthetik el.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Alexas_Fotos / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja