SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweiss Egyetem két klinikáján

Családinet [cikkei] - 2020-01-31
Az influenzajárvány miatt teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Transzplantációs és Sebészeti Klinikán, illetve részleges látogatási tilalmat léptettek életbe a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán.
Látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweiss Egyetem két klinikáján

Az influenzajárvány miatt rendeltek el látogatási tilalmat a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán 2020. január 31-től. A korlátozás valamennyi osztályt érinti és visszavonásig érvényes.

A Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán részleges látogatási tilalom lépett életbe szintén 2020. január 31-től az influenzajárvány miatt. A rendelkezés értelmében az osztályokon fekvő betegeknél kizárólag csak egy szülő tartózkodhat és a gyermekek több látogatót nem fogadhatnak. Arra kérik a szülőket, hogy a klinika közös helyiségeit csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe! A részleges látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

A látogatási tilalomban érintett hazai intézmények teljes listáját a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet elérni.

Forrás: Semmelweiss.hu
Kép: pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja