SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gondatlan emberöléssel vádolják L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyját

Németh Noémi [cikkei] - 2021-07-13
Most zárult le a vizsgálat a 2019-ben történt tragédia ügyében: vádemelést javasolnak L.L. Junior elhunyt kisfiának anyja ellen.
Gondatlan emberöléssel vádolják L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyját

Az egész országot megrázta a hír: L.L. Junior és volt párjának közös gyermeke 2019. augusztus 31-én hunyt el egy tragikus baleset következtében. A hároméves kisfiú kirántotta kezét édesanyja szorításából, és piros lámpa mellett szaladt át a zebrán, miközben édesanyjával és annak barátaival sétáltak. Elütötte egy autó, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben mostanáig folyt a nyomozás, melybe szakértőket és tanúkat is bevontak, és megpróbálták rekonstruálni a baleset körülményeit. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlan emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves anyát, Hopp Csillát. A nyomozás végén az ügy iratait vele szemben vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészség részére.

A kis Dávidkát mi is elkísértük utolsó útjára.

Indexkép: manfredrichter / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja