SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Legyél a H-HERO csapat tagja!

Családinet [cikkei] - 2022-04-14
A Magyar Vöröskereszt felvételt hirdet a H-HERO egészségügyi egységébe, több egészségügyi szakmai pozícióra is várja a jelentkezőket!
Legyél a H-HERO csapat tagja!

A H-HERO (Hungarian Healthcare in Emergency Response Operations) 2015-ben alakult és azóta számos hazai és nemzetközi bevetésen bizonyította rátermettségét a katasztrófahelyzeti egészségügyi ellátás területén: árvizek, szélsőséges időjárási kihívások, migrációs válság közepette és a járványügyi veszélyhelyzet során egyaránt.
2017 óta az egyik magyar, ENSZ INSARAG által minősített városi kutató-mentő csapat, a HUSZÁR Mentőszervezet egészségügyi komponensét is tagjaik alkotják.

Magyar Vöröskereszt H-HERO csapat

A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága a H-HERO egészségügyi egységébe felvételt hirdet:

  • Szakorvos részére, aki az alábbi szakvizsgák valamelyikével rendelkezik (oxyológia, sürgősségi, oxyológia és sürgősségi orvostan szakorvos, belgyógyászat szakorvos, traumatológia szakorvos, aneszteziológia és intenzív terápia szakorvos, neurológia szakorvos, kardiológia szakorvos, tüdőgyógyászat szakorvos, pszichiátria szakorvos, gyermekpszichiátria szakorvos)
  • Szakorvos-jelölt/rezidens részére, aki az alábbi képzési programok valamelyikében részt vesz: oxyológia, sürgősségi, oxyológia és sürgősségi orvostan szakorvos, belgyógyászat szakorvos, traumatológia szakorvos, aneszteziológia és intenzív terápia szakorvos, neurológia szakorvos, kardiológia szakorvos, tüdőgyógyászat szakorvos, pszichiátria szakorvos, gyermekpszichiátria szakorvos
  • Mentőtiszt vagy kiterjesztett hatáskörű ápoló (APN – Advanced Practice Nurse)
  • Diplomás BSc ápoló
  • Szülésznő - védőnő
  • Szakápoló/ mentő szakápoló/ sürgősségi szakápoló/ intenzív terápia szakápoló
  • Szakasszisztens (aneszteziológiai és intenzív terápia szakasszisztens, műtős szakasszisztens

További részletek az alábbi linken: https://voroskereszt.hu/karrier/egeszsegugyi-szakmai-poziciok/

Magyar Vöröskereszt H-HERO

Ezenkívül még önkéntesként is lehet jelentkezni, ugyanis az egészségügyi egységbe olyan képzett orvosokat, mentőtiszteket és ápolók önkéntes alapú jelentkezését is várjuk, akik szívesen segítenének a menekülők ellátásában az ukrán-magyar határ mentén.
Elsődlegesen olyan orvosokat (érvényes magyarországi működési engedéllyel), mentőtiszteket és ápolókat keresünk, akik segítik a határ mentén feladatot vállaló egészségügyi ellátó egységünket minimum két egymást követő napon.
Várjuk továbbá elsősegélynyújtó és egészségügyi tapasztalattal rendelkező önkéntesek, orvostanhallgatók jelentkezését is!
Szállást és teljes ellátást tudunk biztosítani, az utazás tekintetében is segítséget nyújtunk.

Az alábbi linken lehet jelentkezni: https://bit.ly/3jy1Abx

Bármilyen felmerülő kérdés esetén az onkentes@voroskereszt.hu e-mail címen lehet érdeklődni további információért.

Fotó: Vukov Tamara

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja