SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Orális szexre kényszerített egy szlovák pap egy 12 éves lányt, utána gyónni küldte

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-29
A pap azt mondta, hogy sajnálja, és hogy azért történt mindez, mert beleszeretett a lányba.
Orális szexre kényszerített egy szlovák pap egy 12 éves lányt, utána gyónni küldte

A pap beismerte a szexuális visszaélést

Peter K., aki a helyi egyházi gimnázium főpapja volt, egy 12 éves lányt vett rá orális szexre, majd gyónni küldte a lányt. A megrázó esetről a Paraméter írt. 

A pap a helyi televíziónak beismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy beleszeretett a lányba. Hozzátette, hogy sajnálja a történteket. 

A papot gyermek ellen különösen súlyos formában elkövetett szexuális visszaélés ügyében gyanúsították meg. Letöltendő börtönt kér majd rá az ügyészség.
 

Ferenc pápa: "Szégyenkezve kell elmondanom, hogy nem hallottuk meg a szexuális visszaélések kiváltotta botrányokat"

Ferenc pápa volt az első, aki nyilvánosan is elítélte a katolikus egyház tagjai által elkövetett pedofil bűncselekményeket és ezek eltussolását is. 

Ferenc pápa 2018-ban nyilvános levelet írt a chilei papsághoz a Latin-Amerikában történt, katolikus papok által elkövetett pedofil bűncselekményekre utalva.

Levelében úgy fogalmazott: 

"Szégyenkezve kell elmondanom, hogy nem hallottuk meg a szexuális visszaélések kiváltotta botrányokat, és nem reagáltunk rájuk időben".

Az elmúlt 70 évben ugyanis több mint háromszáz pennsylvaniai katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket, áldozataik száma pedig az ezret is meghaladja. Erről bővebben itt írtunk.

Indexkép: congerdesign képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja