SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Két tanárt és az igazgatót is túszul ejtette egy diák egy budai középiskolában

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-02-09
A tanuló azzal fenyegetőzött, hogy fejbe lő valakit. A fiút most rendészek fogják kísérni, de sok szülő így is fél iskolába küldeni a gyerekét.
Két tanárt és az igazgatót is túszul ejtette egy diák egy budai középiskolában

Óriási volt a pánik

Egy budai iskola szülői értekezletén döbbenten fogadták a szülők a hírt, hogy egy 18 éves tanuló nagyon veszélyes lehet, ezért rendészek fogják őt kísérni. 

Február elsején ugyanis a 18 éves fiú túszul ejtette két tanárát és az igazgatót is, miközben azt mondta, hogy "Fejbe lövök valakit!"

Az iskolában óriási volt a pánik, rendőrt hívtak, a diák ellen pedig eljárás indult. 

A Ripostnak nyilatkozott egy szülő, aki így mesélt a történtekről: 

"Fejbe lövök valakit! - ezzel fenyegetőzött állítólag az az arab származású fiatal, aki miatt most az egész iskolában pánik tört ki. A hétfői szülői értekezleten figyelmeztettek minket, szülőket, hogy az egyik 18 éves diákkal probléma van, aki miatt rendőrt is kellett hívni. Elmondták, hogy ne lepődjünk meg, ha biztonsági őröket fogunk látni a suliban, ugyanis őket arra kérték, hogy kísérgessék a fiút."

A fiút a következő időszakban rendészek fogják kísérni és ellenőrizni. 

A lap úgy tudja, az eset óta többen nem merik iskolába engedni a gyereküket, félnek ugyanis, hogy egyszer fegyverrel érkezik az intézménybe az említett tanuló. A lap megkeresésére a BRFK a következőket közölte: 

"A BRFK XII. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 1-jén bejelentés alapján mentek ki az említett iskolába, ahonnan előállították az egyik tanulót. A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiú a tanári szobából (ahova egy megbeszélésre hívták be) néhány percen keresztül nem engedte ki az iskola igazgatóját és két másik pedagógust. A diákot a rendőrök személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az eset során személyi sérülés nem történt. Az eset összes körülményének feltárása a folyamatban lévő büntetőeljárás feladata."

Indexkép (illusztráció): elizabethaferry képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja