SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Saját udvarukról tűnt el nyomtalanul a 2 éves kislány - már a magyar rendőrség is keresi

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-04-03
A kislány március 26-án tűnt el a szerbiai Bor településről, a családi házuk udvaráról. Már több országban is keresik őt. Egyes vélemények szerint az eltűnését előre eltervezhették.
Saját udvarukról tűnt el nyomtalanul a 2 éves kislány - már a magyar rendőrség is keresi

Kétéves kislányt keresnek több mint egy hete


Családi házuk udvaráról tűnt el

Már több mint egy hete keresik azt a kétéves kislányt, aki a családi házuk udvaráról tűnt el nyomtalanul. Danka a testvérével játszott az udvaron, amikor az öccse szomjas lett, ezért az édesanya bement a házba, hogy vizet adjon neki. Mire azonban visszaért, a kislány köddé vált. 

A rendőrség azonnal elkezdte a keresést, a szerbiai belügyminisztérium helikopterei már többször is berepülték a környéket, átvizsgálták az erdőket, vizes aknákat, alagutakat és földalatti csatornákat is, egyelőre eredménytelenül. 


Már a magyar rendőrség is keresi

A montenegrói belügyminisztérium közölte, hogy már Montenegróban is keresik a kislányt, de a keresés Magyarországra is kiterjedt, a magyar rendőrség honlapján azt írják: 

„Kérjük, aki a képen látható kislányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a legközelebbi rendőrkapitányságon”.
 

Danka

Kép: Police.hu
 

A kétéves Danka Iliæ barna hajú és barna szemű, körülbelül 85 centiméter magas. Utolsó ismert ruházata: olívazöld kabát, lila nadrág és fekete cipő. A kislány különös ismertetőjele, hogy a bal fülén lóg egy szemölcs, bal alkarján pedig van egy sötét és szabálytalan alakú anyajegy.
 

A kislány eltűnését előre eltervezhették

A gyereket Ausztriában is keresik, körözést adott ki az Interpol, mert egy Bécsben élő szerb férfi lefényképezett két román nőt, akiknek társaságában játszott egy kislány, aki nagyon hasonlított Dankára. 

Bojana Otoviæ Pjanoviæ rendőrőrnagy azt mondta, számára már mindenki gyanúsított. Hozzátette, hogy minden létező térfigyelő kamera felvételét bekérték és ellenőrizték, nemcsak Borban, hanem a szomszédos rendőrkapitányságok területén és a Belgrádban is. 

Igor Juric, a szerb Eltűnt és Bántalmazott Gyermekek Központjának alapítója a Blic TV-nek azt nyilatkozta, hogy előre eltervezhették a kislány eltűnését. 

"Sok minden nem világos. Hogy került oda a kislány, hogyan tűnt el, hogy lehet, hogy nem mentek arra autók, stb. Ezek olyan kérdések, amelyekre nincsenek válaszok. A terepet alaposan átkutatták, valakinek tudnia kell valamit. Az egészet előre kitervelték! A kétéves életkor kulcsfontosságú, az eltűnés helyszíne is furcsa, minden jel arra utal, hogy létezhetett egy terv, ami mentén ez megtörtént" - mondta Igor Juric. 

Frissítés: Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja