SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Németh Noémi [cikkei] - 2024-04-04
Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Március 26-án tűnt el Danka Ilic, a kétéves szerb kislány saját családi házuk udvaráról. Már több országban is keresték a gyermeket, köztük Magyarországon is, a hatóságok kitervelt emberrablásra gyanakodtak.

Ma azonban Aleksandar Vucic jelentette be a hírt: "Rossz hírt kell közölnöm a kislánnyal kapcsolatba. A rendőrség őrizetbe vett két személyt, akik megölték a kislányt. Micsoda szörnyetegekkel van dolgunk" - írja a 24.hu.

A gyanú szerint a helyi kommunális vállalat két munkatársa ütötte el a kislányt autójával, majd a holttestét a Bor mellett található illegális szeméttelepre vitték, hogy így szabaduljanak meg a nyomoktól. A nyomozás eddigi eredményei alapján a baleset 7 perccel azután történhetett, hogy bejelentette az édesanya a gyermeke eltűnését - tudta meg a Szabad Magyar Szó

Az elkövetőket azzal vádolják, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedtek, ezért üthették el a kislányt.

Őszinte részvétünk a családnak!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja