SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fesd a falra a legszebb pillanataitokat!

Családinet [cikkei] - 2023-11-27
Az első közös kép a babával, az első mosoly: azok az emlékek, melyet érdemes megörökíteni az utókor számára. De nemcsak fotón! A legemlékezetesebb fényképeinket már festményként, a gyerekszoba falára is kitehetjük. Mi több, saját kezűleg készíthetjük el a Festede számfestők segítségével.
Fesd a falra a legszebb pillanataitokat!

Az igazán személyre szóló ajándék

Az ajándékozási szezon közeledtével mind egy különleges, személyre szóló ajándékot keresünk, akár az egész család számára. Egy egyedi számfestővel valóban személyes, meghitt élményt ajándékozhatunk, a végeredmény pedig a babaszoba falát is díszíti. A Festedénél bármilyen egyedi fotóból készítünk számfestőt, ezekből egyedi számfestő készíthető, melynek elkészítése a karácsonyi pihenés fénypontja lehet.

festede számfestő egyedi fotóból

Sőt, a számfestő készlet azoknak is lehetőséget ad az alkotásra, akik most fognak először festőecsetet a kezükben vagy rég elvették a kedvüket az alkotás szabad örömétől!

festede festmény fotóból

Fess úgy, mint egy művész

Az alkotás élménye mellett a festés megannyi jótékony hatással bír. A pszichológusok szerint a színek és az azokkal való munka jótékony hatással van az ember hangulatára, a kreatív tevékenység köztudottan csökkenti a stressz-szintet, az alkotás egyben közös élmény lehet a családdal, nem mellesleg a saját alkotással egy gyönyörű fali dísszel gazdagodik a lakás.

festede falikép

A Festede csomagja egy számozott vászonból, festékekből, és ecsetekből áll. A vásznon levő számok mind egy-egy színt jelölnek, és ha a számozott területet a megfelelő színnel festjük ki, akkor végeredményként egy csodás képet kapunk.

festede számfestő

A számfestő készlet nemcsak ajándéknak különleges, de a mindennapokban is - akár egy fárasztó nap utáni kreatív meditáció gyanánt is helytáll. A gyönyörű végeredmény pedig csak hab a tortán!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja