SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Karácsonyi SMS 1.

Farkas Szabolcs [cikkei] - 2008-12-15
A mobiltelefon elterjedésével egyre inkább felváltják az ünnepi képeslapokat a humoros, vagy esetleg komolyabb hangvételű SMS szösszenetek. Ezekből szemezgetünk, íme...
Karácsonyi SMS 1.

2009-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

A bejglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe! Boldog Karácsonyt!

A jászolból és a keresztről sugárzó szeretet töltse el szívedet és áldjon meg minden jóért, amit rajtad keresztül hozott a világra. Áldott Karácsonyi Ünnepeket!

Ahogy gyermekszív nagyon várja, mikor lebben angyal szárnya, úgy kívánok én is Nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Ahogy hópihe száll kitartott kezedre, Úgy szálljon füledbe angyalok éneke! Melengesse szívedet sok-sok szeretet, Így kívánok Boldog Ünnepeket!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S, mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szent Karácsony! Meseszép Ünnepeket!!!

A Karácsony valahol, még akkor is, ha csak az ajándékokat látjuk, Krisztus fényét őrzi. Nézz be e fénybe és találkozz Vele: ekkor lesz teljes az ünnep. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

A képeslap ósdi, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog ünnepeket, sok boldogságot, erőt, szeretetet!

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!

Angyalok csapkodjanak fényes szárnyukkal a karácsonyfád körül, szívedben pedig a szeretet honoljon. Legyen Karácsonyod csodaszép, s utána minden napod is!

Angyalszárnyon pihe lebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!

Arany napsugarakkal ragyogjon Rád a nap, bánat felhői pihenni hagyjanak. Gyönyörű legyen előtted az élet, NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

A szeretet olyan mint a hópihe: csendesen megbújik, olykor könnyen elillan, de a karácsony akkor jó, ha körülöttünk havazik.

A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, a karácsonyfát körülállják, békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!

A telefonod már tele lehet, "kellemes, boldog ünnepeket", én se kívánok egyebet: szívedet lengje be szeretet!

A világ bármely részén élsz és bárki vagy kívánom, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, ahogyan én neked! Békés Karácsonyt!

Az angyalok ma táncra kelnek, csengőn-bongón énekelnek, szeretet tölti be az utcát, teret, kellemes, boldog ünnepeket!

Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!

Áldott estén, Karácsony éjen Angyalok szállnak fenn az égen, mindenkihez be-benéznek, Mindenhová odaérnek, áldást hoznak minden házra, csillagot a fenyőfára, varázslatos Karácsonyt kívánva!


Ballag a szeretet a karácsonyi fényben, megáll az ajtódban, csengetésre készen, remélem, nálad is nyitott szívre lel, a csengetésre szíved nyitottan felel!

Bár az idő soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen-időkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Béke pihen minden lakásban, karácsony érkezik, ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen, hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt, így kívánok Neked szép és boldog Karácsonyt!

Békés, kellemes, bejglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós Karácsonyt! Szerintem...

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem' megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel...

Csak gyújts meg egy gyertyát, s ha fényénél elmosolyodsz, ott vagyok. Ott vagyok, hol a szeretet melege ragyog. Varázslatos ünnepet kívánok!

Csendbe csengő, halkan tovahangzó és dagad a mélyből új harangszó, hozzon néked örömet és békét!

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen Boldog a Karácsony!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok neked!

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet. Készül a sok finom étek, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek, Szép Karácsonyt, s Boldog Új Évet!

Csillogó hópelyhekben csilingel egy szánkó, piros ruhában ül rajta a nagyszakállas vén apó. Rénszarvasok húzzák a szánt, hófelhő kering patájuk nyomán, nyakukban arany csengő dalol, ajándékok bukkannak ki takaró alól. Apó fehér szakálla leng a szélben, így járja útját minden télen, ablakokba csokit, ajándékot tesz, ettől minden gyermek boldog lesz. Boldog Karácsonyi Ünnepeket!


Csodás ünnep a karácsony, A földre eget varázsol. Fenyőágon gyertya lángja, Csillagot visz kis szobánkba. Főként nektek azt kívánom: Boldog Karácsonyt!

Diós bejgli, halászlé, csillagszóróparádé, család, öröm, szeretet vegyen körül titeket ilyen békés ünnepet kívánunk most mi nektek!

Egy angyalt küldök neked, tegye szebbé az életed, tegyen pénzt a zsebedbe. Vigyen boldogságot a szívedbe. Vegyenek körül barátok. Boldog Karácsonyt Kívánok!

Egyszer egy évben egy téli éjjelen, mosolyog a város, és nincs semmi félelem, öleli egymást kisfiú és néni, az egész évben így kellene élni!

Elhalkul a város zaja Karácsony estére, meglengeti szívünket a kisgyertyák lángja. Kívánom, hogy soha el ne múljon ez a tiszta szeretet. Békés Ünnepet Neked!

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot, járja át boldogság az egész családot! Békés Boldog Karácsonyt!

Eljött már az ideje annak, hogy a Gyermek megszülessen, istállóban, állatok közt szalmaágyon megpihenjen. Emberek éneke szóljon, angyalok kardala zengjen, örömünnep kerekedjen. Békés Boldog Karácsonyt!

Erdő szélén ezüst fenyő, havassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog karácsonyt kívánok.

Itt is válogathatsz! és Itt is találsz még ötleteket!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

A brutális eset egy nagybaracskai iskolában történt - a szülők nem az intézménytől, hanem az egyik bántalmazó gyerek szülőjétől értesültek a dologról.
17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

Németh Kornél két napja távozott ismeretlen helyre az otthonából.
Súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia - egy 15 éves lány menthette meg a nő életét

Súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia - egy 15 éves lány menthette meg a nő életét

Hatalmas karambol történt pénteken, Sallai Nóra és 5 éves kisfia életéért jelenleg is küzdenek a kórházban. Egy 15 éves lány is azok között volt, akik azonnal odarohantak a baleset helyszínére, hogy segítsenek. A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas, csak erős idegzetűek olvassanak tovább.
Ilyen tüneteket okozhat a koronavírus 2024-ben

Ilyen tüneteket okozhat a koronavírus 2024-ben

Ha a nyári szezon végén köhögő, tüsszentő emberekre leszünk figyelmesek a környezetünkben, sokféle betegségre gondolhatunk: a szezonális allergia mellett a klasszikus légúti fertőzések is okozhatnak hasonló panaszokat, és a világjárványért felelős koronavírus sem tűnt el. Dr. Potecz Györgyi a Tüdőközpont tüdőgyógyász, allergológus szakembere szerint a veszélyeztetett csoportokba tartozók, így a krónikus légúti betegségekben szenvedők esetében is időben fel kell készülni a légúti vírusszezonra.
Alzheimer-kór - hetente érkeznek az új kutatások eredményei

Alzheimer-kór - hetente érkeznek az új kutatások eredményei

A társadalom elöregedésével egyre többeknél válik realitássá az Alzheimer-kór, ami a demencia egyik fajtája. Ez a betegség nagy terhet ró a családokra és az egészségi ellátó rendszerre, ezért is lehetséges, hogy szinte hetente jelennek meg új kutatási eredmények a témában. Dr. Prinz Géza, a Neurológiai Központ neurológusa, pszichiáter, infektológus az Alzheimer Világnap alkalmából ezen kutatásokból válogatott és felhívta a figyelmet arra is, milyen fontos a betegség korai felismerésére épülő kezelés.
A szerkesztő ajánlja