SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Melissa Leone: My secret - Az én titkom

Családinet [cikkei] - 2012-12-19
Minden emberben ott rejtőzik a Nagy Titok, amelyet előbb-utóbb saját magának kell felfedeznie. Különben sosem találja meg a megnyugvást - és a megnyugvásban rejlő harmóniát.
Melissa Leone: My secret - Az én titkom

Ne kifelé figyeljünk, hanem mélyen magunkba. Akkor halljuk meg azt a belső hangot, amely elárulja, miben vagyunk egyediek, egyszeriek, hogy sokkal értékesebbek vagyunk annál, mint ahogy eddig gondoltuk. Van egyetlen olyan meghatározás, amely csak ránk illik. Van egyetlen olyan feladat, amelyet csak mi tudunk elvégezni. Ha ezt megértjük: megtaláltuk a saját titkunkat. Melissa Leone lassan, lépésenként kalauzol végig bennünket az önmagunkhoz vezető úton. Hogy egyszer csak örömmel felkiáltsunk: Megvan, hát ez az én titkom!

145x215 mm, 180 oldal, ára: 2.999,- Ft

M-érték Kiadó, 2012.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja