SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

John Bailey: A horgászat ábécéje - Minden, amit a horgászatról tudni érdemes

Családinet [cikkei] - 2014-12-15
Ebben a kincset érő könyvben John Bailey szakíró osztja meg több évtizedes tapasztalatát, amelynek révén mindenki sikeres horgásszá válhat.
John Bailey: A horgászat ábécéje - Minden, amit a horgászatról tudni érdemes

Legyezőhorgászat egy gyors pataknál? Csónakos horgászat egy hatalmas tavon? Műcsalik csereberélése egy álmos lagúnánál? Tengerparti horgászat a hullám verte sziklákról?

Bármelyikről is legyen szó, John kalauzolásával megismerhetjük a halfogás változatos módszereit és azt, hogy mindez hogyan válhat életre szóló élménnyé.

- Több mint 500 gyönyörű fénykép az otthonunkba varázsolja a természet és a horgászat legszebb pillanatait.
- Több mint 90 illusztráció és ábra mutatja be a horgászat csínját-bínját: a tökéletes spey dobást, a lazac és a pisztráng közötti különbségeket, a tavak és a folyók halak számára vonzó részeit.
- Több mint 40 könnyen értelmezhető keretes írás gondoskodik arról, hogy a horgászat még élvezetesebb legyen. A megfelelő felszerelés kiválasztásáról éppúgy szó esik bennük, mint a vonakodó bodorka, az óvatos ponty, a kísérletező compó vagy a ravasz tengeri sügér kifogásának legbiztosabb módszereiről.
Akit már elvarázsolt a horgászat világa, vagy éppen csak belekóstolt, és szeretne jobban elmélyülni benne, ezt a könyvet haszonnal forgathatja!

Adatok:

Kiadó: Alexandra Kiadó

Kiadás éve: 2014
Méret: 230x265 mm

Oldalszám: 400 oldal
Ára: 5.999 Ft

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja