SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

NYEREMÉNYJÁTÉK!
Timothy Keller: Bálványaink

Családinet [cikkei] - 2015-05-18
Ismert és rejtőzködő istenek ígéretei.
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Timothy Keller: Bálványaink

Míg egyeseknek a család és a gyerekek, a karrier és a pénzkeresés, a siker és az elismerés, vagy éppen a társadalmi státusz és a méltóság a bálványuk, másoknál egy szerelmi kapcsolat, a szakértelem és a tudás, a biztonságos és a kényelmes körülmények, a szépség és az ész, valamilyen nagyszabású politikai vagy társadalmi ügy, önnön erkölcsi tartásuk vagy éppen a keresztény szolgálatban való eredményesség tölt be ilyen szerepet. Timothy Keller új könyvében számos ismert és rejtőzködő bálványt leplez le, és mutatja meg, hogyan tölthetjük be a helyüket, és indulhatunk el a hamis istenek nélküli szabad élet felé.

Adatok:

Oldalszám: 208
Méret: 142 x 197 mm
Kivitel: kartonált
ISBN: 978-963-288-249-9
Kiadás éve: 2015
Ár: 2 500 Ft

www.harmat.hu

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most ketten is megnyerhetitek tőlünk a „Bálványaink” című könyvet! Nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni az alábbi két kérdésre május 24. éjfélig, május 25-én pedig kisorsoljuk azt a két szerencsés nyertest, akik megkapják tőlünk a könyvet. A nyertesek nevét kiírjuk a cikk aljára, és e-mailben is értesítjük őket.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja