SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyerteseink beszámolója

Családinet [cikkei] - 2009-03-23
Az Orchidea kiállítás nyerteseinek kedves beszámolóit gyűjtöttük csokorba, hogy kedvet csináljunk a további nyereményjátékokhoz! Próbáljátok ki, érdemes!
Nyerteseink beszámolója

Három család osztotta meg velünk élményeit. Fogadjátok szeretettel:

Kedves CsaládiNet!

orchideaRemekül éreztük magunkat  15-én vasárnap a Gardenexpo-n. Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk, esett az eső az előrejelzésekkel ellentétben. Ennek ellenére nagyon jól szórakoztunk. Kellemes meglepetés volt, hogy 4 db jegyet kaptam, mert eredetileg én 3-ról tudtam. De mi pont 4-en mentünk 17 éves nagyfiam az ő barátnőjével, a 8 éves kisebbik fiam és én. Nekem ez szülinapi ajándék volt, hogy megnyertem a jegyet a CsaládiNet-től, mivel pont aznap volt a születésnapom, de azt nem árulom el, hányadik.

Az is pozitív csalódás volt, hogy mindhárom rendezvényre bemehettünk, mi úgy tudtuk, csak az orchidea kiállításra: lesz érvényes. Valójában oda készültünk.
orchidea
Az orchidea kiállítás gyönyörű volt természetesen nem bírtuk megállni, hogy ne vásároljunk  pár szép növényt! De itt kisfiam, Dávid meghallotta az Alma együttes zenéjét  a Greenexpo színpadáról, ezért rohantunk át, hogy élőben hallhassa őket. Neki is nemrég volt a szülinapja, és akkor a nővére az Alma együttes szülinapos számával köszöntötte, nagyon tetszett neki.

Ha már ott voltunk körbenéztünk a Greenexpon is, Dávidnak nagyon bejöttek a környezetvédelmi "játékok", fejtörők, játszótér stb. Ott is ragadt a hulladékhasznosítós játszóházban. Addig én a többi pavilont is körbe tudtam járni. Sok érdekes újdonsággal találkozhattunk, jól be is vásároltunk, sőt több helyen is kaptunk ajándékokat.
Összességében nagyon jól szórakoztunk, kellemes kikapcsolódás volt a sok "munkás” hétköznap után. Sajnos az ilyen napokat ritkán engedhetjük meg magunknak, és ezért köszönet a CsaládiNet-nek! Hasonló nyereményjátékban mindig szívesen részt veszünk!

Köszönettel és tisztelettel: Hollós család


Kedves CsaládiNet Csapat!
orchidea

Évek óta családi program nálunk a tavaszi orchidea kiállításon való részvétel.


Idén azonban plusz meglepetésként a belépőhöz a CsaládiNet hírlevél előfizetőjeként,
pályázat útján, szerencsés nyertesként jutottunk.
A három nap közül vasárnapra sikerült egyeztetni a család programját a látogatáshoz.
Reggeli után még napsütésben értünk a Papp László Sportaréna pénztárához.Előrelátóan a nyereményről szóló értesítést  kinyomtatva adtuk át a pénztáros hölgynek, akinek talán így kicsit könnyebb volt megtalálni a nevünket. Na itt ért újabb meglepetés minket: úgy tudtunk az orchidea kiállítás helyett a másikra szól a nyereményünk, de valójában mindkettőt megnézhettük. Ámulatba ejtett a csodálatos virágözön, a pompás színek, a kompozíciók. A többi látogatóval együtt fegyelmezett
orchideaen vártuk, hogy a csodák közelébe léphessünk.
Nem is számoltam hányszor kattan a fényképezőgépünk.
Csatoltan küldünk néhány talán jól sikerült képet. (A cikkben szereplő képek- szerk. megjegyzése)

Hálásan köszönjük, hogy részesei lehettünk a picit csípős tavaszban a trópusok virágáradatának látványában!

Üdvözlettel: Bánságiné Gendúr Zsuzsanna és Bánsági Csaba

Kedves CsaládiNet!

Sok szép orchidea és rengeteg különleges bromélia volt kiállítva érdekes, barátságos egységekben (virágerdő, tópart pihenőhellyel).
Nagyon jó volt a gyerekek számára kialakított kellemes játszórész is. Sajnos a kiállítás területe jelentősen kisebb volt, mint a portékájukat kínáló árusok területe.

Kellemes pár órát töltöttünk a kiállításon.

Üdvözlettel: Enikő

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja