SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lövér, Sopron - Családi vakáció

Családinet [cikkei] - 2012-05-31
 [X]

Válasszák nyárra a soproni Lövért! Természeti szépségekben és izgalmas programokban soha nincs hiány az ország legnyugatibb csücskében, az osztrák határ és a Fertő tó szomszédságában. A Familypark és a Lövér kalandpark élményei, a Fertő tavi hajókázások, a nyári bob, az erdei túrák és zsibongó soproni fesztiválok akár több napra is marasztalnak.
Lövér, Sopron - Családi vakáció

Generációk tudják már évtizedek óta, hogy a Hotel Lövér**** a soproni Lövérek szívében tökéletes nyári bázis. Töltsenek el néhány napot a szálloda kényeztető szolgáltatásaival, Lövér Kalandparkélvezzék Sopron színes kulturális hangulatát vagy válasszanak  kirándulási célpontot a környéken! Bármit is terveznek, jól döntenek – kívánságaik teljesülnek és élményekben gazdag vakáció lesz a jutalmuk! Az árnyas fák alatti szunyókálások, a szálloda saját játszóterén eltöltött közös idő, a szabadság mámorító érzését nyújtó Károly-kilátó túra, a Fertő tó vidéke, a Lövér-madárkórus hangversenye… felsorolni sem lehet mindent, át kell élni, a soproni Lövérekben, úgy az igazi!

Lövér KalandparkÉrkezzenek akár a legapróbb gyerkőccel, a Hotel Lövér**** felkészülten, családbarát kellékekkel és szolgáltatásokkal nyújt ideális feltételeket a család pihenéséhez. Tudták, hogy 7 év alatti gyermekeket térítés nélkül fogad a szálloda?   



A gondtalanul együtt töltött idő csodáját – bizony, fontos szempont az anyukának! – naponta többször átélhetik az étteremben, a piros muskátlis Családi vakációteraszon is. A büféasztal bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót, ugyanakkor a helyi különlegességekre, poncichter hagyományokra, zamatos soproni borokra áhítozó felnőttek is megízlelhetik a számukra vonzó ételspecialitásokat.
Vakáció Lövér módra – válasszák a család nyári úticéljaként Sopront, a Napsugaras nyári napokat Lövér kívánságkosárral!

Nyári ajánlatunk részleteiről bővebben ITT olvashat.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja