SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Oktató jellegű szabadulószoba, ahol a tanulás és a szórakozás találkozik - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2017-03-29
 [X]

Tavaly szeptemberben nyílt meg Budapest belvárosában a Paralel szabadulószoba, amely egyedülálló módon, játékos formában nyújt szellemi kihívást mind a diákok, mind felnőttek részére. A szobában a középiskolás tananyag új értelmet nyer, teljesen eredeti megközelítéssel teszik próbára tudásunkat. Érdemes kipróbálni!
Oktató jellegű szabadulószoba, ahol a tanulás és a szórakozás találkozik - Nyereményjáték!

Miért olyan divatosak manapság a szabadulószobák? Képzeljünk el egy izgalmas filmet vagy színdarabot, ahol mi alakíthatjuk a történetet, a csapatunk játssza a főszerepet. Igen, ez egy csapatjáték, ahol a küldetés sikeres teljesítéséhez összjátékra lesz szükségünk. A szórakozás garantált az egy órás játékidő alatt, de a felejthetetlen élményekre még sokáig emlékezni fogunk.

A VII. kerületben a Semmelweis Egyetem szakkollégiuma ad otthont a kreatív programnak. A feladatok kihívást jelentenek mindenkinek, hiszen a játékok nehézségi szintjét változtatni lehet (van kezdő, tapasztalt és extrém nehéz fokozat). A szobában a középiskolás matematika-, biológia- vagy informatikatudáson kívül logikai és ügyességi feladatok is próbára tesznek minket. Remek alkalom arra, hogy a diákok a gyakorlatban is kamatoztassák tudásukat. A játékban már sikerrel vettek részt 13-14 éves diákokból álló csapatok, de ha az egész család eljön, akkor szülői felügyelet mellett már 10-12 éves kortól élvezhető a játék.

A Paralel szabadulószoba most 10% extra kedvezményt biztosít a Családinet.hu olvasóinak, ami a diákkedvezménnyel is összevonható. Így a honlapon érdemes a #csaladinet jelzéssel foglalni időpontot, hiszen 7200 Ft/csapat áron játszhatunk, ami a szabadulószobák között egy nagyon barátságos árnak számít.

Hogyan tudunk foglalni? A játék honlapján néhány kattintással már garantálhatjuk is a családi szórakozást. Érdemes ellátogatni a Paralel szabadulószoba facebook oldalára is, ahol rendszeres nyereményjátékokban vehetünk részt. Mi csak ajánlani tudjuk, kalandra fel!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerj csoportos belépőt a Paralel szabadulószobába! Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre április 6. éjfélig és a helyes válaszadók között 3 db csoportos belépőt sorsolunk ki.
Sorsolás: 2017. április 7.

A nyertesek nevét kiírjuk a cikk alatt és emailben is értesítjük őket.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja