SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Még hogy a Balcsi partján csak pancsolni lehet?

Családinet [cikkei] - 2018-05-07
 [X]

Sokaknak a napozás, a pancsolás jut eszébe a Balatonról, illetve hogy országunk legnagyobb tava, de ne feledkezzünk meg arról a temérdek programlehetőségről, amit a Balaton vize és partja egyaránt szolgáltat nekünk. A nyári időszak pedig még a megszokottnál is nagyobb vonzerővel csábít mindenkit.
Még hogy a Balcsi partján csak pancsolni lehet?

A Balaton nyári fővárosa; Siófok idén is remek élményeket tartogat vendégeinek. A Siófoki Nagystrandon felállított óriáskerékről idén is megcsodálható lesz az egész Balaton nappal, de akár a lenyugvó nap fényében is, hiszen minden napszaknak megvan a maga varázsa, így érdemes akár többször is kipróbálni, délután 4 órától egészen késő estig.

Ha azonban valaki tart a magaslatoktól, akkor sem marad programok nélkül. A siófoki Nyári Esték programsorozat is tartogat meglepetéseket, de júliusban újra megrendezésre kerül a Siófoki Jazz Fesztivál is.

A tópart éjszakai élete is sokakat csábíthat, ha a forró nappalok után vágyunk egy kis esti hűvösre, egy kellemes koktélra, vagy egy jéghideg sörre, esetleg valami pörgős, táncos-zenés kikapcsolódásra. Siófok Petőfi sétánya éjszakába nyúlóan várja a szórakozni vágyókat.

Siófoki sétány

És, ha már beszéltünk szórakozásról, kultúráról és egyéb lehetőségekről, akkor ne feledkezzünk meg azért a víz nyújtotta élményekről sem, mint a horgászat, a vízi biciklizés, a különféle vízi sportok, a hajózás és természetesen a fürdőzés. Szóval ennyi program minimum 1-2 heti aktív kikapcsolódást nyújthat.

Ha pedig eldöntöttük, hogy belefér ebbe a nyárba egy pár nap vakáció, vagy esetleg ennél több is, akkor a tökéletes pihenéshez a Balaton part szállodái is hozzájárulnak kényeztető szolgáltatásaikkal.

SunGarden Hotel hall

SunGarden Hotel szoba

Siófok szíve csücskének szállodája, a Petőfi sétánytól és a Balaton parttól mindössze 150-200 méterre fekvő SunGarden Wellness Hotel a wellness és gasztronómiai kínálaton túl kedvező ajánlatokkal és meglepetés programokkal is kedveskedik vendégeinek hozzájárulva a maradandó emlékek szerzéséhez.

SunGarden Hotel gasztronómia

SunGarden Hotel gasztronómia

A SunGarden a 3 éjszakánál hosszabb időre foglaló vendégeket meghívja egy kellemes balatoni hajózásra, míg 7 éjszaka foglalásánál hétköznapi árakon kínálja a nem hétköznapi nyaralást a család minden tagjának, így a wellness élmények mellett teljes lehet a balatoni élmények sora is.

Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni SunGarden Vakációt.

SunGarden Hotel

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja