SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

LUPA éjjel-nappal

Családinet [cikkei] - 2018-08-23
 [X]

Hagyományteremtő hétvégével várja a vendégeit Budapest tengerpartja, a Lupa, augusztus 24-25-26-án. Lesz éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás, éjszakai SUP túra, koncert és megannyi más, izgalmas program.
LUPA éjjel-nappal

A Strandok Éjszakája sikerén felbuzdulva hagyományteremtő hétvégével vár mindenkit Magyarország legnagyobb fehérhomokos vízpartja, a Lupa-tó. A hétvége a Prémium Beachen indul 24-én. Ezen a "Lupa éjszakán" lesz holdfényes lounge party, éjszakai fürdőzés, éjszakai SUP túra, különböző helyeken, különböző koncertek - live konga show, akusztik -  DJ party-k, búvárkodás és vacsoraest.

Lupa-tó

Másnap az Öböl strand adja a helyszínét az éjszakai fürdőzésnek és megannyi más programnak. Ezen a napon az Öböl területére ingyenes lesz a belépő.

A Lupa éjjel-nappal hétvége vasárnapján a sport kap főszerepet: ezen a napon rendezik a Lupa átúszást az Öböl strandon. Különböző távokon és kategóriák lehet indulni. Lesz "családi futam", indulhatnak a résztvevők junior, felnőtt és senior kategóriában. Lehet úszni rövid távon, ami az Öböl strand és a félsziget közötti táv oda-vissza, vagy a hosszabb pályán, ami a Lupa Öböl –félsziget - Costes kék stég - Lupa Öböl útvonalon kb. 1600 m-es távot jelent. Az egész napos program reggel 9-kor indul és este 17.30-kor lesz az eredményhirdetés, értékes ajándékokkal.

Ez a nap még tartogat érdekes sporteseményeket, így a Premium Beachen kezdődik a Beach Flag Kupa II. és lesz amerikai strandfoci kupa is.

Lupa-tó

Esemény: https://www.facebook.com/events/531068557314323/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja