SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Július 3. szombattól nem kell védettségi igazolvány az állatkerti látogatáshoz

Családinet [cikkei] - 2021-07-05
Július 3. szombattól már védettségi igazolvány nélkül is el lehet látogatni a Budapesti Állatkertbe. Megnyitották az állatsimogatót is.
Július 3. szombattól nem kell védettségi igazolvány az állatkerti látogatáshoz

Július 3-tól, azaz szombattól már védettségi igazolvány nélkül is látogatható lesz a Fővárosi Állat- és Növénykert! Ez a koronavírus járvánnyal kapcsolatos védelmi intézkedések fokozatos feloldásával járó jogszabályi változások nyomán vált lehetségessé.

A koronavírus világjárvány miatt csaknem fél éven át zárva tartó intézmény május 1-én nyithatta meg újra kapuit a nagyközönség előtt, de a jogszabályi előírásoknak megfelelően a 18 éven felüliek eddig csak a védettségi igazolvány felmutatásával léphettek be a kert területére.

Mivel az üzletekre vonatkozó korlátozások is megszűnnek, az állatkerti ajándékboltban sem lesz kötelező a maszkviselés.

Az Állatkert azt javasolja látogatóinak, hogy a szokásos megelőző intézkedésekre, így a gyakori kézmosásra és a megfelelő távolságtartásra ezután is figyeljenek oda.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja