SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Monet nyomában | Alkoss együtt Kass Eszterrel! | MiniWerk

Werk Akadémi [cikkei] - 2022-06-10
Június 24-én péntek délelőtt a résztvevő 8-12 évesek harmadszor alkothatnak együtt egy elismert kortárs magyar festőművésszel, Kass Eszterrel, aki 18 éve dolgozik művésztanárként. Foglalkozásain kiemelkedő művészek alkotásait, művészeti korszakokat, különböző eszközöket és technikákat mutat be. Oktatási krédója, hogy a kreatív alkotó tevékenység mellett a gyerekek megismerkedjenek a nagy művészek alkotásaival, életútjával, műveik szellemiségével.
Június 24-én délelőtt Monet, az egyik legnagyobb impresszionista festőművész kerül terítékre.
Monet nyomában | Alkoss együtt Kass Eszterrel! | MiniWerk

Ismét kreatív alkotóműhely gyerekeknek a Werkben!

🧑‍🎨 A Werk Akadémia egy 16 éve működő kreatív felnőttképzési műhely. Most programot indít, hogy a gyerekek is képzeletük, fantáziájuk, leleményességük nyomába indulhassanak.

🌈 Június 24-én péntek délelőtt a résztvevő 8-12 évesek harmadszor alkothatnak együtt egy elismert kortárs magyar festőművésszel, Kass Eszterrel, aki 18 éve dolgozik művésztanárként. Foglalkozásain kiemelkedő művészek alkotásait, művészeti korszakokat, különböző eszközöket és technikákat mutat be. Oktatási krédója, hogy a kreatív alkotó tevékenység mellett a gyerekek megismerkedjenek a nagy művészek alkotásaival, életútjával, műveik szellemiségével.

🎨 Június 24-én Monet, az egyik legnagyobb impresszionista festőművész kerül terítékre. Művei mai napig meghökkentik és lenyűgözik a művészvilágot és a közönséget is.

🖌A gyerekek ez alkalommal Monet kert-, virág-, és vízi liliom festészetével fognak megismerkedni.
Bepillantást nyerhetnek a korabeli Franciaországba, Párizsba és Givernybe, az impresszionisták világába.

🪷Monet műveinek szellemiségét, vizualitását a gyerekek a gyakorlatban sajátítják el, ők maguk is elkészítik impresszionista alkotásukat.

🎟️ A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet:
https://werkcafe.hu/miniwerk/#monet

🎫 Foglalkozás díja: 3500 Ft/gyerek
⌛ Időpont: 2022. június 24. péntek 10:00-12:00
📍 Helyszín: Werk Akadémia, 1132 Budapest, Csanády u. 11. 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja