SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jambalaya - New Orleans funk Budakalászon

Kurcz Orsi [cikkei] - 2022-08-25
A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005-ös alakulásuk óta hat önálló lemezt jelentettek meg, hazai- és külföldi turnéik során bejárták Európát, munkájukat pedig Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták.
Jambalaya - New Orleans funk Budakalászon

A zenekar egy híres és változatosan elkészíthető New Orleans-i ételről kapta a nevét, mely jól szimbolizálja azt a sokszínűséget, ami a mai napig megújuló New Orleans-i muzsikára jellemző. XXI. századi modern felfogású zenéjük képviseletében több száz koncertet adtak a kezdetek óta, idén pedig ismét úton vannak, 2022-ben legújabb, ‘Whatever Happens’ című albumukat mutatják be Európa- és országszerte. A nyárzárónak is beillő, szabadtéri koncert a Budakalászi Művelődési Ház Hangfonó könnyűzenei programsorozatának része, és jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik nem bánják, ha a lábuk a zene izzó, lüktető ritmusára önálló életre kel.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja