SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fesztiválhangulat a Szabadság téren: tízezrek követték a Yettel Stage fellépőit

Családinet [cikkei] - 2022-10-13
Tehetségtől volt hangos a hétvégén a budapesti Szabadság tér, ahol a kezdő és már befutott bandák koncertjein szombat estére még a környező utcák is megteltek érdeklődőkkel. A Margaret Island, a Punnany Massif, Majka, a The Pontiac, Perrin és a Kacaj koncertjét több tízezren követték a helyszínen és az online 5G közvetítésen.
Fesztiválhangulat a Szabadság téren: tízezrek követték a Yettel Stage fellépőit

Majka – márciusi visszatéréséig – a Yettel Stage 5G Koncert színpadáról köszönt el a közönségétől. „A szórakozásnál és a kikapcsolódásnál szerintem – főleg a mostani időkben – nincs fontosabb" – mondta búcsúzóul a koraőszi fesztiválozásra összegyűlt több ezer fős tömegnek. Az ózdi hős szerint a Yettel Stage zenei platform egy olyan dolgot hozott össze, ami „Magyarországon egyedülálló és nagyon dicséretes", utalva arra, hogy a projekt azért jött létre, hogy olyan valós segítséget nyújtson most induló zenészeknek, mellyel könnyebben talál utat a tehetségük a nagyközönség felé.

A program lényege és egyedisége abból állt, hogy a feltörekvő csapatokat egy-egy, már befutott banda – Majka mellett a Punnany Massif és a Margaret Island – karolta fel, akikkel néhány kisebb nyári koncert után végül a budapesti megabulin közösen is felléphettek. A csúcsminőségű koncertélményben több tízezren részesülhettek nem csak a helyszínen, de az online közvetítésen is a folyamatos hálózatfejlesztéseknek és az 5G technológiának köszönhetően.

A nyáron indult zenei platform számos lehetőséget biztosított a zenekarok népszerűsítéséhez, például egy-egy videoklipet – amelyek mára több százezres nézettséget értek el –, és folyamatos kommunikációs támogatást, aminek eredményeként a bandák online rajongói bázisa is nőtt a projekt ideje alatt.

„Mindent megkaptak ezek a zenekarok, akik valójában a jövőt képviselik" – méltatta a kezdeményezést Majka, aki a színpadról arra buzdított másokat is, hogy lehetőségük szerint kutassák és támogassák a tehetségeket.

A Yettel Stage 5G Koncert itt visszanézhető:
https://www.facebook.com/yettelhungary/videos/1465402690646061/

Az elkészült videóklipek pedig itt érhetők el:

Kacaj – Holdvilág:

The Pontiac – Csak a csend van:


Perrin – Álomnapló:

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja