SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Péntek este szentivánéji programok az Állatkertben

Családinet [cikkei] - 2023-06-20
Állatos élményprogramokkal, fényfestéssel, látványos produkciókkal, koncertekkel és sok más érdekességgel várja a látogatókat a Budapesti Állatkert péntek este 7-től éjfélig az állatkerti Szent Iván-éjen.
Péntek este szentivánéji programok az Állatkertben

Június 23-án, azaz most pénteken különleges szentivánéji programokkal várja közönségét a Fővárosi Állat- és Növénykert. Napközben az Állatkert a szokásos rendnek megfelelően lesz nyitva, majd bezár, és este 7-kor újra kinyit, már kifejezetten az állatkerti Szent Iván-éjre érkező látogatók előtt. A programok 11 óra utánig tartanak, a kapukon belépni fél 11-ig lehet, és éjfélig lehet majd az Állatkert területén tartózkodni.

Az est változatos kínálatában lesznek többek között állatos élményprogramok, például oroszlánfóka show, merüléses cápaetetés és elefánt tréning is. A kert több pontján lesz fényfestés és varázserdő, a Varázshegyben egész este planetáriumi vetítéseket tartanak, lesz arcfestés, kreatív kézműveskedés, buborék játszótér, szerelmi jóslás, titkosírás, bátorságpróba, boomwhackers interaktív zenebemutató és ökohangszer készítés is.

A Főkapu tér színpadán interaktív zsonglőr előadást, a Fandyr zenekar koncertjét, a Tűzfészek Társulat bemutatóját és Pál Dénes fellépését láthatja és hallhatja a közönség, de ugyanitt lesz tűzzsonglőr show, valamint táncház és tűzugrás is a Berka együttessel. A Holnemvolt Vár színpadán lesz még lószerszámos zsákbamacska, dzsungelvarázs tűztánc show és SmartPoi fényzsonglőr show is.

A vidrák kifutója mellett a csillagászatról és a tengeri élővilágról szóló, a tevekifutónál pedig a totemállatokat és a gyümölcsevő denevéreket bemutató érdekes ismeretterjesztő előadások teszik teljessé a programot, sőt az egyik előadásból az is kiderül, mit csinálnak a bogarak Szent Iván éjjelén. A Japánkertben a sámánok világa elevenedik meg a sámáni révület, illetve a sámánasszony meséi programon. A vurstli-zóna játékai is egész este működnek majd, köztük a több mint száztíz éves falovas-hintós Schäftner-körhinta is.

Jegyek az Állatkert hivatalos honlapjának internetes jegyvásárlási felületén (tickets.zoobudapest.com), valamint az Állatkert jegypénztáraiban és jegyautomatáinál is lehet váltani.

Szentivánéji programok az állatkertben

A részletes programkínálat az Állatkert honlapján olvasható: https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2023-06-23-szentivanej-az-allatkertben-2023

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja