SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vadonatúj dallal jelentkezett Lara Fabian

Családinet [cikkei] - 2024-02-14
Idén jelenik meg Lara Fabian új albuma, melynek egy dalát, "Ta peine" címmel a napokban tette közzé a belga-kanadai művésznő. A csodás hangú előadó világkörüli, "Je T`aime" turnéja április 30-án ér Budapestre, ahol az időtlen klasszikusok mellett remélhetőleg már az új szerzeményekből is hallhatunk ízelítőt.
Vadonatúj dallal jelentkezett Lara Fabian

Már öt éve, hogy Lara Fabian kiadta a 'Papillon' című albumát, a rajongók örömére azonban bejelentette, hogy 2024-ben napvilágot lát karriersorozatának 15. albuma, melynek első kislemezdala, a 'Ta peine' a napokban jelent meg.

A hírek szerint javában folyik a munka az új lemezzel kapcsolatban, és remélhetőleg a budapesti koncerten már a friss szerzeményekből is hallgathatunk. Az azonban biztos, hogy Lara hatalmas slágerei felcsendülnek majd a lenyűgözően látványosnak ígérkező 'Je T'aime' azaz 'Szeretlek' turné hazai állomásán is. A 'szerelemturné' bár áprilisban érkezik, mi lehet alkalmasabb feltöltekezni rá, mint a Valentin nap körül.  Íme Lara Fabian 'Je T'aime' klasszikusa.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja