SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

I Bike Mini 2024 - hogy a kisebbek se maradjanak ki a nagy közös bicajozásból!

Németh Noémi [cikkei] - 2024-04-04
📢 Ezen a felvonuláson mindenkinek itt a helye!
Gyertek a Minire, ha gyereked már kinőtte a gyerekülést, de a teljes menet még sok lenne neki. A teljes útvonalra pedig jöjjön a szomszédod, a nagymamád, a kollégád, de még a kedvenc futárod is!
I Bike Mini 2024 - hogy a kisebbek se maradjanak ki a nagy közös bicajozásból!

I BIKE MINI 2024 - Családi bringás felvonulás

A rendkívül népszerű I Bike Budapest rendezvény szervezői a kisebbekre is gondoltak: az I Bike Minin rövidített, a tömegtől elszeparált útvonalon várják a kisgyerekes családokat 2024. április 20-án!

Olyan jövőért dolgozunk, ahol mindenki bringázhat! Azt szeretnénk, hogy a gyerekeink is biciklire ülhessenek a városban, és bátran bringázzanak! Az I BIKE BUDAPEST 2024 részeként rövidített, a tömegtől elválasztott útvonalon várjuk a kisgyerekes családokat.

🐣 Ha gyereked már kinőtte a gyerekülést, de a teljes menet még sok lenne neki, viszont szeretnétek bringázni, akkor csatlakozzatok az I Bike Minihez!

👨‍👩‍👧‍👦 A Mini résztvevői külön rendezői kísérettel, a nekik fenntartott szervizúton tekerhetnek ki a Városligetbe, indulás a nagy menet odaérésekor, nem sokkal 16:00 óra után az Oktogonról (Andrássy út szervizút).

🤹 Igyekszünk kisebb aktivitásról is gondoskodni a várakozás idejére, de - mivel korlátozottak az eszközeink - nagyon örülnénk, ha ti is segítenétek könnyebben eltölteni ezt az időt.

🚲 INDULÁS kb. 16:00-kor az Oktogonnál induló Andrássy úti szervizútról.
🚲 CÉL: Városliget, Napozórét

A szervizutat rendőrség zárja, és szervezőink biztosítják. Szükség esetén bevárhatjuk a leszakadókat a Hősök terénél, de innentől - szervizút híján - külön rendezőink kíséretében a felvonulás többi résztvevőjéhez csatlakozunk.

A Városligetben egy nagy bringaemeléssel várunk mindenkit. Hívjatok barátokat!

További részletek a rendezvény Facebook-eseményében

Forrás, fotó: I BIKE MINI 2024

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja