SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szuperingatlan.hu - több mint 130 000 ingatlanhirdetéssel, nemcsak a fővárosban

Családinet [cikkei] - 2009-07-27
 [X]

Több mint 130 ezer ingatlanhirdetés egy oldalon, ingatlanfigyelő szolgáltatás, vidéki ingatlanok, nemcsak lakások, hanem telkek, termőföldek is nagy számban: ez a Szuperingatlan.hu. Az oldal készítői szerint a szájt kiindulópont lehet az ingatlankeresők számára, mert nemcsak Budapestre koncentrál.
Szuperingatlan.hu - több mint 130 000 ingatlanhirdetéssel, nemcsak a fővárosban

A Szuperingatlan.hu az ingatlant keresők ideális kiindulópontja, vallja Láng Szilvia, az portál üzleti menedzsere. "Kiindulópont, mert van miből válogatni: több mint 130 ezer hirdetés található az oldalon. A vásárlók rengeteg szempont szerint tallózhatnak a hirdetések között, akár azt is beállíthatják, hogy hegyvidékre nézzen az új otthon ablaka. Azért is számít ez az oldal kiindulópontnak, mert nemcsak hirdetéseket tartalmaz, hanem lakásvásárlási tippekkel, jogi tanácsokkal, a lakáspiac híreivel is segíti a látogatókat, akik épp emiatt a gondoskodás miatt választanak minket, és térnek vissza hozzánk" - fejtette ki.

Közösségépítés

Külön érdekessége az oldalnak, hogy itt - ellentétben sok más webszájttal - kifejezetten sok vidéki ingatlanhirdetés található. Nemcsak lakást és házat, hanem akár telket és termőföldet is lehet keresni. A Szuperingatlan.hu-n működik ingatlanfigyelő szolgáltatás is, így az is talál megoldást, akinek nincs ideje naponta végigbogarászni a hirdetéseket: csak egy személyes e-mailt kell megnyitnia, és az előre beállított paraméterek alapján azt kapja, amire épp szüksége van.

A Szuperingatlan.hu másban is követi a trendeket. Az internet létrejötte óta az egyik legkomolyabb változáson megy keresztül manapság, ez pedig a közösségi web elterjedése. A weboldal cikkeihez ezért dinamikusan változó kategória- és címkerendszert kapcsoltak a fejlesztők, hogy a felhasználók könnyebben navigálhassanak az őket érdeklő információk között - úgy ahogy azt a portálokon- és blogokon mostanában megszokhatták.


A Szuperingatlan.hu Magyarország egyik legnagyobb internetes közösségét maga mögött tudó hírportáljával, az Index.hu-val is együttműködik: "hirdetéseinket az Indexen is láthatóvá tesszük. A közel egymilliós napi látogatottságú lap olvasói ugyanis erősen kötődnek az oldalhoz, sok időt töltenek el ott, használják szolgáltatásait.

Szolgáltató jelleg

Ennek a közösségnek az életébe kapcsolódott be a Szuperingatlan.hu azzal, hogy kiemelt hirdetéseket jelenít meg az oldalon, rotációs rendszerben. Az Index olvasói egyfajta szolgáltatásként tekinthetnek a Szuperingatlan.hu hirdetéseire, így azt várjuk, hogy sokan jönnek át majd onnan hozzánk is" - mondta Samu Ádám, a szuperingatlan.hu portált üzemeltető Expressz Magyarország Zrt. online vezetője.


www.szuperingatlan.hu 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja